Dávid búcsúzott az első körben

Csak megnehezíteni tudta esélyesebb ellenfele dolgát a 21 éves magyar.

Tegnap a selejtezőből jutott fel Szintai Dávid a verseny főtáblájára, ahol ma a szerb Danilo Petrovic (284.) ellen léphetett pályára.

A hazai teniszélet követők már ismerhetik a hórihorgas szerbet, tavaly ugyanis a magyar Szuperliga rájátszásán is szerepelt, most pedig a BOK Csarnokban láthattuk viszont.

Játéka mit sem változott, hatalmasat szervál és a magasra pattanó labdákat sem kíméli, technikailag azonban nem tartozik a legjobban képzett teniszezők közé. Utóbbi hiányosságát próbálta meg kihasználni Dávid, de erre leginkább csak a második szettben volt lehetősége. 

Az első játszmát ugyanis a szerb breakkel nyitotta, innentől pedig futott az eredmény után, breaklabdához nem jutott, így a vége 6-3 lett, a második játszmában azonban Dávid jobban tudta tartani a lépést ellenfelével, akinek breaklehetőségeit egészen a szerb 5-4-es vezetéséig tudta hárítani, a legfontosabb pillanatban azonban Petrovic breakelt és ezzel 63 64-re megnyerte a meccset.

Dávid párosban még versenyben van Piros Zsombor oldalán, akivel holnap pályára is lép késő délután, a szerdai programban pedig a Kéki Márk/Marozsán Fábián, Piros Zsombor, a Borsos Gábor/Nagy Péter és a Szintai/Piros duó is érintett lesz.

mtszlogo.png
emmi_logo.png
ricoh.JPG
Képkivágás.JPG
he do.jpg
cyeb.JPG
Képkivágás.JPG

© Hungarian Tennis Association I All rights reserved

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube