Davis Kupa játékosok Budapesten

Rafael Nadal 2012-es wimbledoni legyőzőjét is vendégül látjuk a BOK Csarnokban.

Idén februárban újra drukkolhatunk a magyar férfi játékosoknak az ATP Tour előszobájának számító ATP Challenger versenyen, melyet idén is a BOK Csarnokban rendez a Magyar Tenisz Szövetség.

Idén is a férfi mezőny ismert nevei látogatnak fővárosunkba, hogy egy héten keresztül megküzdjenek az 42.000 euró és a 80 ATP pont rájuk eső részéért.

Itt lesz a cseh Lukas Rosol, a korábbi 26. helyezett játékos, aki 2012-ben a wimbledoni második körben legyőzte Rafael Nadalt, majd ugyanabban az évben tagja volt a Davis Kupa-győztes cseh csapatnak is. Pályafutása során két ATP Tour tornagyőzelmet is ünnepelhetett, 2013-ban Bukarestben, 2014-ben pedig Winston Salemben.

Az indiai Ramkumar Ramanathan (131.) , a második számú indiai játékos, tavaly a döntőig jutott a newporti füvespályás ATP tornán és hazája Davis Kupa csapatának is a tagja.

Az osztrák Dennis Novak (141.) tavaly a harmadik fordulóig jutott Wimbledonban, ahogy az észt Davis Kupa válogatott Jürgen Zopp (146.) is, csak ő a Roland Garroson. A szlovák Davis Kupa csapatból is érkezik játékos, a korábbi TOP80-as Norbert Gombos (244.), aki 2016-ban és 2017-ben is a legjobb 16-ig jutott ezen a versenyen.

Természetesen a magyar Davis Kupa válogatott játékosai is ott lesznek a 48-as főtáblán, Piros Zsombor, Nagy Péter és Borsos Gábor is szabadkártyát kapott a versenyre, a frankfurti DC találkozót követően a BOK Csarnokban láthatjuk őket. Zsombor és Péter tavaly az első körben kapott ki, Gábor azonban bejutott a 16 közé.

A játékosok névsorát itt találják meg.

mtszlogo.png
emmi_logo.png
ricoh.JPG
Képkivágás.JPG
he do.jpg
cyeb.JPG
Képkivágás.JPG

© Hungarian Tennis Association I All rights reserved

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube